Magyar film

Kép
Sztárok

3 rejtélyes színésznő, aki nem bírta a rivaldafényt és hátat fordított a filmezésnek

Három nő, három történet. Egy amerikai, egy svéd és egy magyar filmcsillag, aki karrierje csúcspontján fordított hátat a kameráknak.

Kép
Sztárok

Világsztárok jönnek Budapestre forgatni

Fiatalok, tehetségesek és végre forgathatnak, méghozzá egy magyar filmstúdióban.

Kép
Sztárok

DJ Nagy Ervin a Drakulics bulin

A többszörösen díjnyertes hazai sztárok közreműködésével forgott vígjáték premierjét egy őrült, hetvenes évek hangulatát idéző party előzi meg a Budapest Parkban.

Kép
Életmód

Legjobb filmek 2018 telén: ezek miatt biztosan elmegyünk a moziba

Minden, ami kihagyhatatlan a következő hónapokban! Hogy melyek lesznek a legjobb filmek 2018 telén? Íme szerkesztőségünk filmajánlója!

Kép
Életmód

A Napszálltán túl: ezek a magyar filmek érkeznek még ősszel a mozikba

Nyáron annyi izgalmas programból lehet válogatni, de már itt a szeptember, és ebben a borongós, esős időben nincs is jobb program, mint egy jó mozizás! És hogy mit nézz? Magyar filmeket!

Kép
Sztárok

20 éve olyan híres volt, mint most Palvin Barbi, idén végre magyar filmben tér vissza a világhírű modell - interjú Cseh Anna Marie-val

Olvass bele nálunk először az Anna Marie-val készített interjúba!

Kép
Életmód

9 magyar film, amitől sokkal, de sokkal jobb kedved lesz

Hollywood? Ugyan már... A magyar filmtermésben is akad néhány fontos darab, amit érdemes talonban tartani, ha végképp nem bírsz kikászálódni a levertségből.

Kép
Életmód

Neked megvoltak ezek? Ezt a 10 filmet nézték meg tavaly a legtöbben itthon

Na, te mennyit láttál ezek közül?

Kép
Életmód

Exkluzív: így pózol a gyönyörű magyar színésznő a Budapest Noir első plakátján

Nálunk láthatod először a Tenki Rékával készült plakátot!

Kép
Életmód

Készül az új Oscar-díjas alkotás? Íme, az első fotók Nemes Jeles László új filmjéről, a Sunsetről!

Te is alig várod, hogy megnézhesd?

Kép
Életmód

Hatalmas örömhír: Újra magyar filmet jelöltek a cannes-i filmfesztiválon

Vajon a Jupiter holdja is úgy menetel majd végig a díjátadókon, mint a Saul fia?

Kép
InStyle TV

Mit nézünk 2017-ben? 7 izgalmasnak ígérkező magyar film, amit még csak ezután mutatnak be

Két Oscar-díj, Arany Medve: a magyar film az utóbbi időben figyelemre méltó diadalúton jár. Talán korai még új aranykort emlegetni, döntsék el ezt majd az unokáink, az azonban biztos, hogy nemzetközi porondon rég arattunk ekkora sikereket. 2017 pedig ígéretesebb, mint valaha. Lássunk hét filmet, amit nagyon várunk az eljövendő hónapokban!

Kép
Sztárok

Exkluzív interjú az Oscar-esélyes Mindenki rendezőjével egyenesen Hollywoodból

Nagyon szorítunk a magyar kisjátékfilmnek!

Kép
Életmód

4 érdekesség a Kincsem filmről, amiért már tűkön ülünk, hogy láthassuk!

Március 16-án mutatják be minden idők legdrágább magyar filmjét, a Kincsemet. Mi pedig minél többet hallunk felőle, annál jobban várjuk!

Kép
Életmód

Nyerj páros belépőjegyet a Hurok című filmre!

Egy egyszerű válasszal premier előtt nézheted meg az InStyle-lal a Hurok című filmet Száraz Dénes, Martinovics Dorina és Anger Zsolt főszereplésével.

Kép
Sztárok

Hatalmas örömhír: A Saul fia nyerte az Oscar-díjat

Ma éjjel rendezték meg Los Angelesben a filmvilág legfontosabb díjátadóját, az Oscar -gálát, amelyen magyar film, a Saul fia nyerte a legjobb külföldi film kategóriáját. Ennél nagyobb elismerést nem kaphatott volna a csapat, szívből gratulálunk!

Kép
Életmód

Örömhír: A Saul fia Golden Globe-díjat nyert

Ma éjjel rendezték meg Los Angelesben a Hollywoodban élő külföldi újságírók díjátadóját, a Golden Globe-gálát, amelyen magyar film, a Saul fia nyerte a legjobb külföldi film kategóriáját. Szívből gratulálunk!

Kép
Sztárok

Ónodi Eszter káprázatos ruhában új filmje bemutatóján - FOTÓ

Novemberi címlapsztárunk, Ónodi Eszter körül mostanában körül mostanában ismét nagyon izzik a levegő: az HBO-n november 8-án debütál az Aranyélet című sorozat, amelyben főszerepet játszik, most pedig legújabb filmjét is bemutatták.

Kép
Életmód

Ilyen gyönyörű magyar filmes plakátot ritkán látni

Mostanában ontja magából a magyar filmipar az izgalmasabbnál izgalmasabb alkotásokat. Most itt a Félvilág című thriller, amelyben Kovács Patrícia, Gryllus Dorka, Döbrösi Laura és Kulka János alakítják a főszerepeket.

Kép
InStyle TV

Átverés a magyar Twilight film Trokán Nórával - VIDEÓ

Jön a magyar Twilight film Trokán Nórával! Vagy mégsem? A Verseny című fantasy igazán izgalmas kísérletnek tűnik. Főleg azért, mert mint kiderült, valójában nem is egy film, hanem egy országos véradó verseny promóciójáról van szó.

Kép
Életmód

Örömhír: Magyar film versenyezhet a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztiválon

Óriási örömhír: Horváth Lili első játékfilmje, a Szerdai gyerek meghívást kapott a Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál East of the West versenyprogramjába.

Kép
Életmód

100 ezer nézőnél tart a Liza, a rókatündér!

Ujj Mészáros Károly filmje, a Filmteam gyártásában készült Liza, a rókatündér immár 10. hete tartja magát a mozik műsorán és a TOP 10-es listán, és csütörtökre virradóra átlépte a 100 ezres álomhatárt. Az eddig mintegy 136 millió forintos bruttó bevételt termelő film a Magyar Nemzeti Filmalap történetének 3. legnézettebb alkotása a Coming out (142 ezer) és a Megdönteni hajnal Tímeát (105 ezer) után. Szívből gratulálunk!

Kép
Sztárok

Törőcsik Franciska: "A tánc felszabadít"

December 4-én jön a Swing! A rendező-forgatókönyvíró a 34. Filmszemle legjobb elsőfilmes (Boldog születésnapot!) rendezője és számtalan reklámfilm készítője, Fazekas Csaba. A főszerepeket kiváló színésznők: Törőcsik Mari, Csákányi Eszter, Ónodi Eszter, Törőcsik Franciska alakítják. Franciskával interú is készült a szerep kapcsán. Olvassátok!

Kép
Életmód

Ott voltunk a Couch surf premierjén

Pénteken volt a Couch surf díszbemutatója a Puskin Moziban. Ízelítőnek mutatunk néhány képet, a részletes beszámolót az áprilisi InStyle-ban keressétek március 20-tól!

Kép
Életmód

Couch surf premier előtti vetítés - Gyere velünk moziba!

Gyere velünk moziba, és nézzük meg együtt premier előtt a Couch surf című filmet márciusi címlaplányunkkal, Hámori Gabriellával a főszerepben.

Kép
Életmód

Jön a Couch surf: Hámori Gabriella és Kerekes Vica újra főszerepben

Nemzetközi terepen is sikert sikerre halmozó színésznőnk, Hámori Gabriella, valamint a cseh és szlovák nézők szívét is meghódító kiválóságunk, a január-februrári InStyle-ban is látható Kerekes Vica új magyar vígjátékban tündököl. Március 6-tól a mozikban.

Előző oldal
Következő oldal